jokaiselle-ystävälliselleHeluna-muoti: 8 parasta takkia kaikenlaiseen sinifiiliin

Lahjakkaiden pukusuunnittelijoiden ansiosta elokuvahahmoilla on joitain paras, trendejä asettava ulkonäkö, joka inspiroi sukupolvia eri muodin herkkyydestä. Bomber-takin sankarillisista tunnelmista neuletakkaan lämpimään syleilyyn on monia ulkoasuja, jotka sopivat kaikenlaisille ihmisille.  

Täällä Heluna Fashionissa haluamme tuoda esiin joitain elokuvan innoittamia ikonisia takkeja, miltä he näyttävät ja miltä tuntuu, millaisista elokuvista he tunnetaan parhaiten ja kenen tulisi käyttää niitä. Joten jos haluat saada elokuvan innoittaman ilmeen, tässä on 8 parasta takkia kaikenlaisille kinefiileille:

Trenssitakki

Irtonainen ja kaksirivinen sadetakki, trenssi tunnetaan parhaiten näkyvyydestään klassisissa etsiväelokuvissa. Trenssi on täydellinen niille, jotka haluavat saavuttaa salaperäisen ja kovettuneen tunnelman, kuten heidän suosikki tutkijat ja etsivät. Tämän salaperäisen siluetin saavuttamiseksi kaivannatakit on parasta yhdistää samanväriseen fedoraan.

Turkis

Vuori ja / tai eläinten karvoista valmistettu turkki tunnetaan parhaiten siitä, että naiset käyttävät rikkautta, voimaa ja vaikutusvaltaa eri tyylilajeissa. Turkis on ihanteellinen naisille, jotka haluavat heijastaa voimaa, vaurautta ja korkeaa muotitajua. Ulkoasun parantamiseksi sinulla on oltava kukkaro, jolla on sama eläinpainatus. 

Nahkatakki

Paksut, nahkaiset ja yleensä mustat nahkatakit ovat suosinneet elokuvahahmot, joilla on vapaamielisen ja kapinallisen pahan pojan / pahan tytön piirteitä. Nahkatakki on täydellinen valinta niille, jotka haluavat heijastaa vahvan ja tahallisen asenteen. Näyttää vielä viileämmältä, nahka takki on parasta yhdistää aviator lasit. 

Neuletakki

Pehmeä, neulottu, ja lämmin, neuletakki on suosituksi merkkiä suosikki jouluelokuvia ja viihtyisä 90- romcoms Cardigans ovat täydellinen niille,jotka haluavat saada aikaan lämmin ja hyväsydäminen fiilis. Täydellinen kumppani neuletakille on yksinkertainen, mutta tyylikäs kaulakoru. 

Farkkutakki

Monikerroksinen ja kuvioitu farkkutakki on suosittu 2000-luvun alun elokuvissa angsty-teini-ikäisistä. Farkkutakki on täydellinen niille, jotka haluavat olla nuorekas, 2000-luvun alku. Yhdistä takki repeytyneisiin farkuihin, jotta voit mennä vielä pidemmälle ulkoasun kanssa. 

Bombertakki

Pehmeä, nahkainen ja joustava pinta, pommitakki on suosittu ilmavoimien elokuvissa, ja sitä käyttävät myös muut armeijan sotilaat. Pommitakki on täydellinen niille, jotka pitävät itseään muodikkaina toimintasankareina. Yhdistä tämä takki koiran tunnisteiden ja sävyjen kanssa, jotta voit näyttää jopa toimintatähdeltä.

Verryttelytakki

Silkkistä, hieman löysää ja joustavaa, takkitakia käytetään yleensä urheiluteemaisissa elokuvissa, joissa esiintyy urheilija-sankareita. Verryttelytakki on ihanteellinen niille, jotka haluavat vetää urheilullisen ilmeen, vaikka he eivät olisikaan pelissä. Tämä on täydellisesti kumppanina ranteiden tai hiusnauhojen kanssa.  

Varsity-takki

Paksu, pehmeä ja lämmin varsitakki tunnetaan parhaiten sen näkyvyydestä urheilullisten, jock-tyyppisten go-look-tyyliin lukion elokuvissa. Varsitakki on täydellinen niille, jotka haluavat kokea uudelleen lukiokokemuksensa. 

Elokuvat ovat todella ihmiskunnan parhaita keksintöjä. Rakkautemme tarinoihin, hahmoihin ja tyyliin on saanut meidät ymmärtämään enemmän itseämme ja sitä, miten elämme elämäämme. Lisää tyylioppaita saat käymällä usein blogissamme täällä Heluna Fashion.

Categories: Blog