Helunafashionasuillesi: Täydellinen opas naisten kenkiin

Kenkäsi voi tehdä tai rikkoa yleisen ulkoasun joten on tärkeää tietää, millaisia jalkineiden sinun tulisi käyttää useita kertoja. Jos sinulla on rajoitetusti tietoa muotikengistä, älä huoli! Tässä on luettelo kengistä, jotka kannattaa tarkistaa:

Platform-korot

Tällä kenkäparilla on korotettu etuosa, joka antaa ylimääräisen korkeuden tavallisille korkoille. Vaikka nämä kengät näyttävät rohkealta ja epämukavalta, niillä on usein tyynyjä jalkapalloa varten, jotta et tunne liikaa väsyneitä käyttäessäsi näitä. 

Tyyny auttaa myös vähentämään stressiä, jonka jalkasi ja nilkkasi saavat kävellessäsi. 

Kiilat

Jos haluat käyttää jotain mukavampaa kuin muut korkokengät, tinkimättä tyylistäsi, kiilat ovat paras vaihtoehto. Näissä kengissä on paksu materiaali, joka lisää kenkien korkeutta ja toimii sekä kenkien kantana että pohjana. 

Kiilakenkäparin avulla voit kävellä vapaasti huoneen ympärillä ilman stressiä jalkojen kouristuksista ja rakkuloista. 

Nilkkahihnat

ovat korkeakorkoisia kenkiä, joissa on ohut hihna ja joilla kiinnität jalkasi kenkiin. Tämän tyyppisiä kenkiä on eri malleja ja hihnat vaihtelevat paksuudeltaan ja tyyliltään. Yhdistettynä oikeisiin vaatteisiin nämä kengät voivat tehdä istuvuudestasi tyylikkään ja tyylikkään.

Tennarit

Jos haluat pitää tyylisi viihtyisänä ja rennoksi, voit täydentää ulkoasua tennareilla. Nämä tarjoavat fyysisen toiminnan helppouden ja minimoivat epämukavuuden ja jalkavammojen riskit.

Padukashihnoissa

Nämä ovat intialaisia ​​etnisiä jalkineita, joidenon kaunis kuvio. Laaja valikoima tyylejä, jotka nämä kengät voivat vetää pois, et loppu vaihtoehdoista valitsemalla parhaat asuillesi. Voit käyttää näitä vapaa-ajan jalkineina, erityisesti keväällä ja kesällä.

Baletti-asunnot

Baletti-asunnot ovat inspiroineet balettitanssijoiden käyttämien kenkien tyylistä ja suunnittelusta. Nämä ovat täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön, koska ne pitävät jalat mukavina pitkään. Joissakin baletti-asunnoissa on pieni kantapää, kun taas toiset pysyvät täysin tasaisina.

Markkinoilla on lukemattomia malleja, joten voit helposti kokeilla mitä tahansa tyyliisi sopivaa.

Liukusäätimet

Tämän tyyppiset jalkineet ovat avosandaaleja, joissa on vain yksi hihna jalkojen tukemiseksi. Nämä ovat joitain parhaita vaihtoehtoja kesäkäyttöön, koska ne eivät loukkaa jalkojesi lämpöä. Näiden kenkien avulla sinun ei tarvitse kamppailla niiden asettamisesta tai minkään muun hihnan kiinnittämisestä. Voit yksinkertaisesti työntää jalkasi sisään ja olet hyvä mennä.

Muulit

Tämä kenkäpari on selkärangaton, eikä sillä ole mitään rajoituksia kantapään ympärillä. Heillä on usein suljettu ja terävä etupää, mikä lisää luokkaa käyttäjän ulkonäköön. Muulit ovat täydellisiä kenkiä sinulle, jos haluat näyttää hieman muodolliselta samalla kun pidät ulkoasustasi rento.

Nämä kengät on valmistettu monista materiaaleista, kuten kangas, nahka, sametti ja denim.

Categories: Blog