HelunafashionIlma: Kylmän kauden lookbookviilentyy

Kylmä kausi on nostamassa päätään. On aika pukeutua lämpimästi ja tuoda esille takit muodikkaalle ulkonäölle! Jos etsit muodin inspiraatioita, jotka voivat tehdä laukkuistasi talvivaatteesi näyttäviä kiitotielle, olet tullut oikeaan paikkaan. 

Kaikki täällä Helunafashionissa innostuneina antavat sinulle vinkkejä parhaista syksyn ja talven ulkonäöistä. Pidä hauskaa lumessa näiden muodikkaiden vaatteiden kanssa!

Syksyn ja talven lookbook: Jee lomalle! 

Pysy lämpimänä ja muodikkaana tänä syksy- ja talvikautena tuoreilla uusilla esineillä, jotka laitat vaatekaappiin. Tartu tekoturkiksistasi ja valmistaudu rokkaamaan talven lomien hienostuneinta ulkomuotoa ystävien ja perheen kanssa. Tässä ovat ulkoasut, jotka olemme valmistautuneet sinulle:

  • Jää kuningatar 

Jää kuningatar ulkoasu tarjoaa tyylikkään, hienostuneen ja hienostuneen ilmeen, joka kääntää pään suuntaasi missä tahansa. Kaikki mitä tarvitset tämän kuninkaallisen ilmeen saavuttamiseksi, on pukeutua valkoiseen neulottuun mekkoon, paksuun valkoiseen takkiin, valkoiseen turkiseen ushanka-hattuun ja yhdistää se kaikki beigenvärisiin reisiin. Laita punainen huulipunasi pakata lyönti ulkonäköön!

  • Ulkona kaupungissa Ulkona oleva

ulkoasumme on täydellinen kävelylle ympäri kaupunkia, kun ostat joululahjoja. Tämä ulkonäkö saavutetaan yhdistämällä haluamasi barettihattu plus pitkä samanvärinen takki. 

Suojaa jalkasi kylmältä talviilmalta käyttämällä lämpöjalkineita ja ruudullisia, korkokenkiä. Kaiken alkuun, nosta kantoliinapussi ja olet valmis lähtemään. 

  • Viileä talvella 

Viileä talvella on rento vetovoima, joka tekee sinusta vaivattomasti muodikasta! Tämän ilmeen saavuttamiseksi sinun tarvitsee vain heittää paksu, ylisuuri turtleneck ja pukea se päälle pitkällä kuvioidulla talvitakilla. 

Käytä polvikorkeita saappaita peittämään jalkasi ja tartu sanomalehden pojan hattuun. Tämän avulla olet valmis menemään kaupunkiin ja nauttimaan kahvia ystävien kanssa samalla kun etsit jumalallista!

  • Talvinen noita 

Keinuta noita esteettisesti seisomalla korkealla ja luottavaisella syksyllä ja talvella! Tämä tumma ja lumoava ilme saavutetaan yhdistämällä valkoinen virtaava pusero, ihonpitävät farkut, nahkaiset nilkkurit, ruudullinen pitkä takki ja tietysti musta fedora. Päätä kaikki tummilla aurinkolasilla ja olet hyvä mennä!

  • Lumi keiju 

Lumi keiju on ohut ilme, joka näyttää siltä kuin se olisi tullut suoraan sadusta! Tämän maagisen ilmeen saavuttamiseksi sinun on vain löydettävä ruudullinen mekko, joka menee polvien yläpuolelle. Yhdistä se paksun talvitakin kanssa turkisvuorilla ja reiden korkeat mokkanahat saadaksesi hienostuneen ja hassun ilmeen. 

Categories: Blog