Helunafashion: Jälleen tyylikkäät esineet

No Comments

Huolimatta ihmisten dynaamisesta mausta muodin suhteen, on joitain suuntauksia, jotka ylittävät ajan tai edes yllättävän tuoton muotiteollisuudessa. Tässä on joitain klassisia esineitä, jotka ovat palanneet tyylikkääseen:

Silkkihuivit

Silkkihuivit olivat valtava hitti jo 50-luvulla. Most naiset että vuosikymmenellä vaelsivat kaduilla, urheilevat erilaisia ​​värikkäitä kankaita päänsä ympärillä. 

Kun he kulkevat läpi modernin ajan, ihmiset ovat tulleet luovemmiksi käyttäessään tätä lisävarustetta osana asustaan. Voit nyt esimerkiksi käyttää silkkihuiveja hiuslisälaitteena poninne tasoittamiseksi tai lisävärinä tavalliseen puseroon. 

Paksu tennarit

80-luvun trendinä alkaneet paksu tennarit ovat yksi niistä esineistä, joita useimmat ihmiset ajattelevat koskaan nousevan muotiteollisuudessa. Yllättäen ihmiset ovat alkaneet kiinnostaa näitä isoja kenkiä, ja monet tunnetut tuotenimet ovat alkaneet julkaista ainutlaatuisia ja hauskoja malleja.

Vakosametti

Vakosamettikankaita käytettiin yleisesti lasten vaatteissa jo 70-luvulla. Palattuaan muotiteollisuuteen tämä kestävä kangas on saavuttanut laajentuneet kohdemarkkinat. Näet nyt vakosamettihousut, takit, paidat ja jopa käsilaukut useissa kaupoissa paitsi lapsille, myös naisten ja miesten vaatetuslinjoille.

Äiti-farkut

Äiti-farkut ovat korkeavyötäröisiä ja löysästi istuvia farkkuja, jotka yleensä kapenevat nilkan ympärillä. Nämä olivat suosittuja 90-luvulla, jolloin naiset rokkasivat tätä tyyliä yhteistyössä rentojen yläosien tai puseroiden kanssa. Tämäntyyppiset farkut antavat vintage-ilmeen, joka sopii hyvin jopa yksinkertaisimmalle t-paidallesi.  

Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon pysyäksesi tyylillä, koska löydät helposti äiti-farkut paikallisista säästökaupoista tai äitisi vaatekaapista. Farkkujen valmistus vaatii paljon resursseja, joten elvyttämällä nämä vanhat jalokivet et vain lisää retro-tunnelmaa asuusi vaan myös säästät ympäristöä.

Denim

Denim on yksi parhaista muotitavaroista, jotka eivät koskaan näytä sammuvan huolimatta teollisuuden suurista muutoksista. Siitä on tullut peruselementti ihmisten vaatekaapeissa sen vetovoiman ja monipuolisuuden ansiosta. 

Voit helposti päivittää yksinkertaisen ilmeen farkkuhousuilla ja tavallisella valkoisella paidalla tai pitää itsesi lämpimänä farkkutakilla. Voit myös kokeilla repäisyä denimistä tyylikkäämmäksi ja modernimmaksi tunnelmaksi.

Leviävät housut

Leviävät housut ovat 70-luvun muodin allekirjoitus, joka on palannut nykypäivän trendeihin. Nämä pysyivät suosittuina niin kauan ainutlaatuisen tyylin ja toiminnallisen muotoilun ansiosta, jotka antoivat ihmisille mahdollisuuden päästä sisään ja ulos saappaistaan ​​nopeasti. 

Aiemmin vain merimiesten käyttämiä levenneitä housuja on nyt saatavana useina kuvioina ja väreinä, joita on saatavana useimmissa vaatekaupoissa. 

Puffy-hihat

Puffy-hihat ovat menneet takaisin 1800-luvun lopulla, ja ne yhdistettiin usein levenneisiin housuihin ja korkeavyötäröisiin hameisiin. 

Kun tämä tyyli tuli jälleen muotimarkkinoille 2000-luvulla, suunnittelijat ovat lähestyneet turvotettuja hihoja uusilla ja ainutlaatuisilla malleilla, jotka antavat modernin ja mielenkiintoisen ilmeen.

Categories: Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *