Helunafashion: Tyylivinkkejä odottaville äideille

Raskauden aikana naisten ruumiit käyvät läpi paljon. Sen lisäksi, että todellinen ihminen kasvaa vatsassasi, sinun on käsiteltävä joukko hormoneja, selkäkipuja, turvotettuja jalkoja ja pahoinvointia tai oksentelua. Kaikilla näillä asioilla viimeinen asia, jonka haluat tapahtua, on näyttää väsyneeltä ja paisuneelta. 

Onneksi olemme me Helunafashionilla katsonut sinut! Raskaana oleminen ei tarkoita sitä, että löydät valtavat pukeutuneet vaatteet piilottamaan vauvan kolahtaa. Tätä tapahtuu vain muutaman kerran elämässäsi, joten ole varma! Oikeiden vaatteiden löytäminen on välttämätöntä, jotta voit tuntea olosi mukavaksi ja näyttää upealta samanaikaisesti. 

On aika heiluttaa sitä vauvan kuoppaa ja näyttää maailmalle, että olet odottava äiti! Katso joitain parhaita tyylivinkkejä, jotka sinun tulisi oppia alla: Valitse 

aina vähintään 2 kokoa
ostaessasi äitiysvaatteita, kokeile niitä ensin ensin. Et voi pelata näitä asioita korvalla, joten on parempi, jos sinulla on käsitys siitä, miltä se näyttää sinulta. Useimmat odottavat äidit suosittelevat, että valitset kaksi kokoa tavalliseen kokoon verrattuna. Kun saavut kolmannen raskauskolmanneksen, sinun on hankittava kolme tai jopa neljä kokoa vaatteita. 

Vältä farkkuja ja säärystimiä Heti
kun saavut kolmannen tai neljännen raskauskuukauden, on aika ojentaa nämä farkut ja leggingsit. Tämä on aika, jolloin vatsasi alkaa kasvaa ja vauva alkaa potkia. Tiukkojen vaatteiden käyttäminen tekee sinusta vain epämukavan, joten valitse sen sijaan joitain housuja tai housuja. 

Älä aliarvioi mekkojen voimaa
Useimmille äideille mekot ovat jumalatar, etenkin kuumalla säällä. Sen sijaan, että puristaisit parin housuihin, voit aina luottaa suureen virtaavaan mekkoon, joka antaa sinulle runsaasti tilaa. Jotkut äidit haluavat myös mieluummin käyttää ylimitoitettuja ratsastajia antamaan vatsalleen ylimääräistä tilaa. Tällä tavalla voit näyttää tyylikkäältä ja olla mukava myös! 

Vie villi muotilausekkeilla!
Suuri vatsa ei tarkoita sitä, että sinun täytyy piilottaa se! On paljon äitejä, jotka jäävät kotiin ja käyttävät vain crop topia tai jopa bikiniä! Jos on kesäaika ja aiot mennä rannalle tai osallistua juhliin, oja ne ylimitoitetut vaatteet ja anna vauvan kolahtaa olla vapaa! Tämä on tilaisuutesi näyttää raskautesi, koska nämä hetket eivät tule usein. 

Mukavat kengät ovat välttämättömiä
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on tärkeää käyttää mukavia kenkiä. Kun olet raskaana, jalkasi turpoavat raskauden puolivälissä ja kestävät useita kuukausia. Siksi sinun tulisi koota uudet kengät ja valita mukavat vaihtoehdot, kuten lenkkarit tai sandaalit. 

Tietoja Helunafashionista

Osoita rakkautesi vaatteisiin ja elämäntyyliin lukiessasi blogeja täällä Helunafashionissa! Tavallisten muotiblogien lisäksi tarjoamme myös artikkeleita vanhemmuudesta, asumisesta, raskaudesta, rakentamisesta ja älylaitteista! Voit tulla verkkosivustollemme ja lukea upeita elämäntyyliblogeja ja lukea uusia artikkeleita joka päivä.

Categories: Blog