Top 5 suosituinta luksusbrändiä verkossa vuonna 2021

Thän asteittaisen kasvun teknologian ja sosiaalisen median aiheutti tuotemerkkejä ovat ylellisyyttä itse liikkua verkossa ja tehdä ostoksia helpompaa asiakkailleen. Kun niin monet luksusbrändit siirtyvät maailmanlaajuiseen verkkoon, on vaikea olla uteliaita siitä, mitkä ovat menestyneimpiä. Tässä on luettelo viidestä suosituimmasta luksusbrändistä verkossa vuonna 2021, jonka Heluna Fashion toi sinulle:noussut

  1. Gucci

Jopa verkossaGucci onkärkeen. Ei ole ihme, miksi monet rakastavat tätä tuotemerkkiä, koska se on enemmän julkilausuma, jota julkkikset rakastavat. Gucci on italialainen ylellinen muotitalo Firenzessä, Italiassa. Sen perusti vuonna 1921 Guccio Gucci Firenzessä Toscanassa. Niiden valikoima sisältää erilaisia ​​osia, kuten käsilaukkuja, jalkineita, vaatteita, meikkejä, tuoksuja, kodin sisustusta ja asusteita. Ja tietääkseen kuinka hullu tämän brändin menestys on, Gucci on tienannut noin 17,6 miljardia dollaria pelkästään vuonna 2020.

  1. kanava 

Chanel on toinen maailmanlaajuisesti tunnettu luksusbrändi, josta useimmat ovat kuulleet. Chanel on ranskalainen ylellinen muotitalo, jonka couturiere Coco Chanel perusti vuonna 1910. Nyt yrityksen omistavat Coin Chanelin varhainen liikekumppani Pierre Wertheimerin pojanpojat Alain Wertheimer ja Gerard Wertheimer. Sen päätuote on naisten vaatteet, mutta se tarjoaa enemmän, kuten tuoksua, meikkiä, käsilaukkuja ja asusteita. Tämä luksusbrändi on ansainnut yli 13,7 miljardia dollaria vuonna 2020.

  1. Hermes

Kun puhutaan ylellisistä käsilaukkuista, Hermes tulee aina mieleen. Hermes International tai yksinkertaisesti Hermes on ranskalainen valmistaja, jonka Thierry Hermes perusti vuonna 1837 Pariisiin, Ranskaan. Sen logo on ollut Ducin vaunu hevosen kanssa 1950 -luvulta lähtien. He ovat erikoistuneet nahkatavaroihin, kuten ikonisiin käsilaukkuihin, hajuvesiin, koruihin, kelloihin, vaatteisiin ja kodin huonekaluihin. Tämä brändi teki noin 11,9 miljardia dollaria vuonna 2020 ja 10,9 miljardia dollaria vuonna 2019.

  1. Dior

Vielä yksi ranskalainen luksusbrändi, joka on päässyt listalle, on Christian Diorin perustama Dior vuonna 1946 Avenue Montaignessa, Pariisissa, Ranskassa. Sen perusti Christian Dior vuonna 1946 Avenue Montaigne, Pariisi, Ranska. Se on ranskalainen muotitalo, jota johtaa ja johtaa puheenjohtajana tänään ranskalainen liikemies Bernard Arnault, joka vastaa myös maailman suurimmasta luksuskonsernista LVMH: sta. Diorilla on LVMH: ssa noin 42,43% osakkeita ja 59,01% äänivaltaa.

  1. Louis Vuitton

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on maailmankuulu Louis Vuitton. Louis Vuitton Malletier, tai yleisimmin tunnettu nimellä Louis Vuitton tai sen alkukirjaimet LV, on ranskalainen muotitalo ja luksustuotteita valmistava yritys, jonka Louis Vuitton perusti vuonna 1854 Pariisissa, Ranskassa. Niiden linja sisältää vaatteita, kenkiä, laukkuja, hajusteita, kodin aksentteja, koruja ja meikkiä. Tämä brändi on tienannut jopa 16,4 miljardia dollaria vuonna 2020.

Categories: Blog