HelunafashionAsut eivät salliensimmäistä päivämäärää

Helunafashionsalli: Asu eiensimmäistä päivämäärää.

Hyvän vaikutelman antaminen on ensiarvoisen tärkeää jokaisena ensimmäisenä päivänä. Haluat, että näkeväsi henkilö näkee sinut parhaassa valossa, jotta voit helposti lyödä sen pois ja välttää hankalaa tunnetta. Kuitenkin huoli siitä, mitä pukeutua, on toinen asia, joka huolestuttaa mieltäsi, joten Helunafashion on täällä pelastamassa päivää. 

Tässä on luettelo asuista, joita voit käyttää viitteenä, jotta sinulla olisi upea ensimmäinen päivä ja tehdä vaikutuksen haluamaasi henkilöön. 

Älä käytä epämiellyttäviä vaatteita.

Niin kauan kuin haluat mennä ulos ensimmäisenä päiväsi aikana, sinun ei pitäisi käyttää liian lyhyitä hameita, mekkoja tai pukuja, joihin et ole tottunut. Tämä pätee erityisesti, jos et ole varma, mihin päivämääräsi vie sinut, joten rento mutta tyylikäs asu on parempi vaihtoehto. 

Jos päivä on aamu tai koko päivä, et voi koskaan mennä pieleen tummien farkkujen ja yksinkertaisen neliömäisen pääntien kanssa. Illallispäivinä voit käyttää mitä tahansa vaalean sävyn mekkoa, joka saavuttaa nilkkasi, ja yhden tuuman kantapää sandaalit. 

Vältä korkokenkien pukemista, koska se vain satuttaa jalkojasi ja sinulla olisi vaikeaa kävellä päivämäärän kanssa. Runsas, mutta rento aura on paras tapa tuohon erityistilaisuuteen. Sinun ei pitäisi painostaa itseäsi liikaa ja muistaa hymyillä. 

Älä käytä mitään liian paljastavaa.

Vaikka päiväsi houkuttelu voi olla yksi tavoitteistasi, IGHrakoja tai syöksyä necklines voi antaa pois punainen lippu merkki siitä, että olet haluavat jotain muuta ensimmäinen päivä. 

Vaikka onkin hyvä osoittaa kiinnostuksesi, parempi tapa nähdä, onko päivämääräsi syytä pitää, on keskittyä olemaan aito itsesi ja täydentävätkö persoonallisuutesi toisiaan. Ensimmäiset päivämäärät on tarkoitettu ennen kaikkea tuntemiseen paremmin ennen muita syvempiin keskusteluihin. 

Älä käytä sitä, mistä et pidä.

Jos haluat ostaa uuden vaatesarjan tai pakottaa itsesi käyttämään jotain vain saadaksesi hänen huomionsa, saatat vain saada sinut katumaan pitkällä aikavälillä. Tee hänestä samanlainen kuin sinä, kuka olet.

Halusitpa sitten laittaa repäisyt farkut ja yksinkertaisen yläosan, sen ei pitäisi estää sinua. Skannaa vaatekaapisi läpi ja älä pelkää sekoittaa ja yhdistää jo olevia vaatekappaleita. 

Voit myös suunnitella etukäteen, minne haluat mennä päivämäärälle. Tämän tarkoituksena on välttää ylipukeutuminen tilaisuuteen ja olla sen sijaan valmis asu, joka saa hänet haluamaan enemmän. 

Ole oma itsesi Helunafashionin kanssa. Ole 

vain itse ja käytä vaatteita, joista olet mukavin ja sopivat sinulle eniten. Täällä Helunafashionissaotamme mielellämme vastaan ​​kaikki mieltymyksesi, jotta voit tarkistaa lisätietoja verkkosivustoltamme. 

Onnea ensimmäisellä, surmata se treffillaHelunafashionin kanssa.

Categories: Blog